ISO 22000 Διαχειριση Ασφαλειας τροφιμων

ISO 22000 Διαχειριση Ασφαλειας τροφιμων

  • Διασφαλίζει την συμμόρφωση με τις νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις σχετικές με την ασφάλεια των τροφίμων
  • Βοηθάει τον οργανισμό να ακολουθεί τις βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης τροφίμων σε κάθε στάδιο (παραγωγή, συσκευασία, μεταφορά, αποθήκευση, πώληση)
  • Αυξάνει την εμπιστοσύνη και το αίσθημα ασφάλειας των καταναλωτών για τα προϊόντα του οργανισμού
  • Αναγνωρίζει του κινδύνους για την ασφάλεια των τροφίμων και θέτει σε εφαρμογή αποτελεσματικά μέτρα ελέγχου σε κάθε στάδιο
  • Μειώνει τις αστοχίες και αυξάνει την ετοιμότητα του οργανισμού στην διαχείριση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, διατροφικών κρίσεων, ανακλήσεων.
  • Βελτιστοποιεί τη διαχείριση πόρων και χρόνου, μειώνει το κόστος παραγωγής και αυξάνει την ευρωστία του οργανισμού
  • Συμβάλει στην ευαισθητοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και ενισχύει το αίσθημα ευθύνης του ως προς τη διαχείριση της ασφάλειας των τροφίμων