ISO 22000 Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων

ISO 22000 Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων

  • Μειώνει τους κινδύνους επιμόλυνσης και εξασφαλίζει ασφαλή τρόφιμα σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού.
  • Συμμορφώνεται με διεθνή και εθνικά πρότυπα (π.χ. HACCP, κανονισμοί ΕΕ & FDA).
  • Δείχνει δέσμευση στην ποιότητα, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη πελατών και συνεργατών.
  • Οργανώνει και βελτιστοποιεί τη διαχείριση τροφίμων μέσω δομημένων διαδικασιών.
  • Ελαχιστοποιεί πιθανές οικονομικές επιπτώσεις και κακή φήμη από μη ασφαλή προϊόντα.
  • Διευκολύνει την είσοδο σε νέες αγορές και τη συνεργασία με μεγάλες εταιρείες τροφίμων.
  • Καθιερώνει διαδικασίες παρακολούθησης, αξιολόγησης και προσαρμογής στις νέες απαιτήσεις της αγοράς.
  • Ενισχύει την υπευθυνότητα απέναντι στη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, βελτιώνοντας τη φήμη της επιχείρησης.