ISO 22000 Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων

- Μειώνει τους κινδύνους επιμόλυνσης και εξασφαλίζει ασφαλή τρόφιμα σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού.
- Συμμορφώνεται με διεθνή και εθνικά πρότυπα (π.χ. HACCP, κανονισμοί ΕΕ & FDA).
- Δείχνει δέσμευση στην ποιότητα, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη πελατών και συνεργατών.
- Οργανώνει και βελτιστοποιεί τη διαχείριση τροφίμων μέσω δομημένων διαδικασιών.
- Ελαχιστοποιεί πιθανές οικονομικές επιπτώσεις και κακή φήμη από μη ασφαλή προϊόντα.
- Διευκολύνει την είσοδο σε νέες αγορές και τη συνεργασία με μεγάλες εταιρείες τροφίμων.
- Καθιερώνει διαδικασίες παρακολούθησης, αξιολόγησης και προσαρμογής στις νέες απαιτήσεις της αγοράς.
- Ενισχύει την υπευθυνότητα απέναντι στη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, βελτιώνοντας τη φήμη της επιχείρησης.