ΝΕΑ & ΑΡΘΡΑ

Ο Όμιλος Unicert, στα πλαίσια ανάπτυξης ολοκληρωμένων υπηρεσιών Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης, σας προσκαλεί στο Open Day που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5/9 και ώρα 10:30 -15:00.

Η Unicert ιδρύθηκε το 2015 με αρχικό όραμα την δημιουργία του κορυφαίου Ομίλου Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης. Μετά από 4 χρόνια αέναων και επίμονων προσπαθειών, η UNICERT έχει εδραιώσει τη παρουσία της στο εκπαιδευτικό στερέωμα κατορθώνοντας να καθιερωθεί ως ο μεγαλύτερος ελληνικός, διεθνώς αναγνωρισμένος φορέας πιστοποίησης που δραστηριοποιείται σήμερα στην Ελλάδα. Ο σημαντικότερος, ίσως, παράγοντας που οδήγησε σε αυτή την επιτυχία ήταν – και συνεχίζει να είναι – η σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύχθηκε με την αγορά και τους συνεργάτες μας, ως αποτέλεσμα της επίτευξης και επαλήθευσης των προσδοκιών που τέθηκαν, έχοντας ως απώτερο σκοπό την μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση πελατών με ένα κορυφαίας ποιότητας προϊόν. Με αυτή την φιλοσοφία, και με την δική σας στήριξη, ο Όμιλος αναπτύσσεται σε νέες δραστηριότητες με το ίδιο όραμα και τον ίδιο στόχο. Την Κορυφή!

Με αφορμή λοιπόν την επέτειο των 4 χρόνων από την Ίδρυση του Ομίλου, την ημέρα εκείνη θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ομιλίες από τους Διευθυντές των Business Units, όπου θα παρουσιαστούν οι δραστηριότητες που αφορούν το κάθε ένα.

Θα χαρούμε να σας υποδεχθούμε στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ομίλου μας.